Unnskyld?

 • postet: 17.06.2014 / klokken: 14:02 / kategori: Blogg
 • / kommentarer: (5)

Hallo. Tenkte jeg skulle gjøre en enkel ting klar, eller kanskje to! Fikk jo en kommentar som sa at jeg egentlig bare skulle slette bloggen siden jeg aldri blogger, og at det bare er negative svar på "leserspørsmål". Vell, selv om jeg ikke blogger så betyr ikke det at jeg automatisk må slette bloggen, og det med innlegget "leserspørsmål", jeg finner kun ett negativt svar og det er om jeg stryker eller består dette skoleåret. Så, enten må du ha lest kraftig feil og ha feil dømmekraft, eller så må du blande meg med en annen...

Anyways; nå er det ikke lenge til sommerferie! Å herregud så deilig det skal bli, selv om jeg har ekstremt lite å finne på i sommerferien, så tror jeg det skal bli utrolig deilig å få slippe skole i to måneder! ♥ I morgen skal jeg til by'n og grille med hele HS-klassene, gleder meg til å se hva slags drama som skjer da. Er visst alltid noe drama i nærheten av meg, er nesten som om jeg tiltrekker meg drama uten egentlig å være en del av det, bare ser og hører på. Er fortsatt forskjølt uheldigvis... Håper det blir fint vær, kanskje jeg kan få noe farge på kroppen min, u never know! Vell, vi snakkes, kanskje.

Ble ett kjapt web bilde i dag.

Super forskjølt

 • postet: 11.06.2014 / klokken: 21:08 / kategori: Blogg
 • / kommentarer: (2)

Heisann!
Nå har det seg sånn at jeg ble kraftig forskjølt på mandag... Sov under tre timer mandag til tirsdag og hadde selvfølgelig blitt værre, så da ble jeg hjemme, var også hjemme i dag. Men er blitt bedre nå, har fortsatt ikke fått sovet noe særlig, er jo så tett i knotten, holder på å dø... Neida, bare føles sånn. I dag er bare hosting, hodepine og litt tett nese som stopper meg i å gjøre ting og tang. Og dårlig søvn da! Har nettopp vært hos farmor, måtte komme meg ut døren i dag, ellers hadde jeg klikket... Matlysten er også heeeeelt vekke, ser ut som ett spøkelse, fikk beskjed av farmor at jeg var litt hvit og blå i fjeset. Da er jeg vell syk, når det går ann å se og høre... Vell, varm melk og honning er best for vondt hals, febernedsettende er best for hodet! I morgen skal jeg prøve meg på skolen da, har ikke noe bilde av meg så får bli ett gammelt bilde! Ble veldig kjedelig innlegg dette her, men måtte gi beskjed om at jeg ikke har sluttet å blogge, er bare veldig syk! Snakkes ♥

Meg og Torstein for veldig lenge siden! Det var den tid da min kjære hadde langt hår... Hahah #syk #forskjølt #kjæreste #søvn #hodepine #smerte #feber


Sims 4 - release dato!

 • postet: 09.06.2014 / klokken: 21:39 / kategori: Blogg
 • / kommentarer: (2)

Å herregud som jeg gleder meg til Sims 4! Fikk vite datoen den blir sluppet ut på E3; 2.september! Please la tiden gå fort! De hadde jo lagd en helt lik sim av Obama. Herregud, så nice! Skal lage en helt lik kopi av meg når jeg får kjøpt det spillet. Noen flere enn meg som gleder seg og har sett alle trailerne?

#sims4 #release #dato #gøy #spennende #spill #EA #E3

Antrekk

 • postet: 09.06.2014 / klokken: 15:05 / kategori: Blogg
 • / kommentarer: (4)

Tenkte bare jeg skulle slenge inn ett antrekk bilde, noe jeg gjør kanskje en gang i året, hahaha. Hater det egentlig, er mer sånn klisé greie for blogger. Hvis dere skjønner... Vell, husker ikke hvor shortsen kommer fra, men den er jo to år gammel og hvis jeg ikke tar feil, men toppen er fra Carlings, de har den sikkert ikke nå lengre siden jeg fikk den av min mormor mellom jul og nyttår 2013. Skal ut og grille med Torstein, Alice, Michael og noen andre venner seinere. Og så har jeg klart å bli dødsforskjølt over natten, snufser og er tett i hodet og rennenese og vondt i halsen, forferdelig... Håper det går over kjapt! Haha, vi snakkes!

#antrekk #outfit #sommer #shorts #forskjølt #grille #venner #kjæreste

Leserspørsmål

 • postet: 07.06.2014 / klokken: 23:13 / kategori: Blogg
 • / kommentarer: (0)

Fikk noen spørsmål i går, hvis jeg ikke husker feil. Tenkte jeg skulle svare på dem nå, så har jeg i alle fall gitt fra meg en lyd, heheh.
- Hvor skal du i sommer?
Jeg vet bare at jeg skal til Polen med Torstein, der skal vi møte en kompis av Torstein som heter Damian der i Polen, siden han kommer derfra og skal være der en måned elns før vi kommer der. Så skal vi bare der og se litt rundt på oppdagelses tur! Skulle egentlig til Spania og, men det er for dyrt med flybilletter. Kan være meg og min familie tar en "hopp-på-tur" til syden en plass da, vi får krysse fingrene!
- Skal du være med noen på ferie?
Skal være med kjæresten min, Torstein, og min familie.
- Liker du håret ditt nå?
Yepp. Kunne gjerne hatt lengre, men den tid kommer en dag!
- Blogger du bare annenhver dag nå?
Hahah, det kan virke sånn! Tenkte faktisk på det dagen før du spurte. Men det er egentlig bare rein tilfelighet! Blogger når jeg føler for det. Ikke når dere vil jeg skal.
- Går det bra med deg?
Det går faktisk veldig bra med meg! Takk som spør!
- Består du dette skole året eller stryker du i noe?
Består dette skoleåret. For en rart spørsmål å stille, ikke behagelig. Hvem vil vite det? Du nevner jo ikke hvem du egentlig er heller.
- Trener du mye?
Nope. Gidd ikke, orker ikke, vil ikke. My life, my desicion.
- Hva har du lyst å bli?
Har lyst til å bli sminkør! Bare fordi jeg elsker å drive med sminke, altså en interesse sak.
- Hva liker du best med livet ditt nå?
Liker best at det er jeg som styrer det, og jeg har gått over til å ikke bry meg om hva andre sier! Jeg tørr å gå uten sminke, tørr å gå i slaskeklær, bryr meg fint lite om alle blikk jeg får på både skolen og utenfor skolen. Jeg har en fin kjæreste, jeg har ett fint forhold til familien. Jeg liker også at jeg har sluttet å snuse! Er faktisk stolt over meg selv, må også nevne at min kjæreste, Torstein, har sluttet å røyke! Veldig stolt av mannen min!

Første bilde er av meg og Torstein nå. Andre bilde er av Torstein og Sol (hunden min) som ligger rumpe til rumpe på sofaen i dag tidlig! Hun (Sol) har operert for å sjekke om hun hadde kreft derfor går hun med kjermen rundt hodet for å ikke rive opp stingene på magen! Lille voffen min...

Askeblondt

 • postet: 05.06.2014 / klokken: 19:29 / kategori: Blogg
 • / kommentarer: (1)

Heisann!
Nå har jeg endelig fått en normal hårfarge og ikke gult og blondt og litt rødt... Er fortsatt litt rødt igjen i håret, noe som er sykt irriterende, fordi jeg tok avfarging to ganger + farget det askeblondt... Jaja, går vell vekk med tiden tenker jeg! Askeblondt er veldig nærmt min naturlige hårfarge, akkurat nå har jeg kanskje litt mørkere enn naturlige hårfargen, men glansen og styrken på fargen forsvinner jo etterhvert som jeg dusjer og da blir det vell naturlig hårfarge igjen, det håper jeg i alle fall på! Nå sitter jeg bare og ser på tv, venter og venter på at Resurrection skal begynne. Er enda en stund til den begynner, og så er jeg ekstremt trøtt så kan ikke legge meg ned på sofaen, da sovner jeg på to sek. Så typisk meg! Må sitte oppreist, det jeg hater å gjøre i en sofa... Skal jo ligge og slappe av i en sofa! Hahah, jaja, jeg får bite tenna sammen! Vi snakkes.

Fikk også denne toppen av mamma'n til Torstein etter hun hadde vært på tur! Det står bare "this is how we do it" ELSKER DEN! ♥ #resurrection #serie #topp #hår #farge #askeblondt #gult #sofa #blondt

HairTalk

 • postet: 02.06.2014 / klokken: 19:20 / kategori: Blogg
 • / kommentarer: (2)

Heisann! Sorry for at jeg har vært vekke så mye, har bare ikke orket å blogge. Nå i sted hadde jeg i avfarging i håret mitt, fordi jeg nemligen skal prøve å få min naturlige hårfarge tilbake! Nærmer meg veldig, akkurat nå er det gult/blondt og jeg har vell litt askeblondt hår vis jeg ikke tror feil! Husker faktisk ikke hvordan min naturlige hårfarge er... Har farget håret mitt så lenge at jeg ikke husker det. Håret mitt er også veldig pistrete akkurat nå, kan være fordi jeg fønte det; håret mitt blir alltid pistrete når jeg føner det + det er ikke balsam i. Skal kjøpe Nille sin vidunder kur i morgen og kure håret så får vi se om det blir noe bedre! Tror håret bare er sånn pga null balsam og masse shampoo som var med i avfargingen. Vell, får vell vise dere mitt fantastiske fine hår nå da! Så snakkes vi en annen gang!
 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014Jeg heter Anne, er 17år. Blogger for det meste om alt mulig her, håper dere vil følge meg!

Kontakt: anne12.96@hotmail.com
hits