Leserspørsmål

  • postet: 07.06.2014 / klokken: 23:13 / kategori: Blogg
  • / kommentarer: (0)

Fikk noen spørsmål i går, hvis jeg ikke husker feil. Tenkte jeg skulle svare på dem nå, så har jeg i alle fall gitt fra meg en lyd, heheh.
- Hvor skal du i sommer?
Jeg vet bare at jeg skal til Polen med Torstein, der skal vi møte en kompis av Torstein som heter Damian der i Polen, siden han kommer derfra og skal være der en måned elns før vi kommer der. Så skal vi bare der og se litt rundt på oppdagelses tur! Skulle egentlig til Spania og, men det er for dyrt med flybilletter. Kan være meg og min familie tar en "hopp-på-tur" til syden en plass da, vi får krysse fingrene!
- Skal du være med noen på ferie?
Skal være med kjæresten min, Torstein, og min familie.
- Liker du håret ditt nå?
Yepp. Kunne gjerne hatt lengre, men den tid kommer en dag!
- Blogger du bare annenhver dag nå?
Hahah, det kan virke sånn! Tenkte faktisk på det dagen før du spurte. Men det er egentlig bare rein tilfelighet! Blogger når jeg føler for det. Ikke når dere vil jeg skal.
- Går det bra med deg?
Det går faktisk veldig bra med meg! Takk som spør!
- Består du dette skole året eller stryker du i noe?
Består dette skoleåret. For en rart spørsmål å stille, ikke behagelig. Hvem vil vite det? Du nevner jo ikke hvem du egentlig er heller.
- Trener du mye?
Nope. Gidd ikke, orker ikke, vil ikke. My life, my desicion.
- Hva har du lyst å bli?
Har lyst til å bli sminkør! Bare fordi jeg elsker å drive med sminke, altså en interesse sak.
- Hva liker du best med livet ditt nå?
Liker best at det er jeg som styrer det, og jeg har gått over til å ikke bry meg om hva andre sier! Jeg tørr å gå uten sminke, tørr å gå i slaskeklær, bryr meg fint lite om alle blikk jeg får på både skolen og utenfor skolen. Jeg har en fin kjæreste, jeg har ett fint forhold til familien. Jeg liker også at jeg har sluttet å snuse! Er faktisk stolt over meg selv, må også nevne at min kjæreste, Torstein, har sluttet å røyke! Veldig stolt av mannen min!

Første bilde er av meg og Torstein nå. Andre bilde er av Torstein og Sol (hunden min) som ligger rumpe til rumpe på sofaen i dag tidlig! Hun (Sol) har operert for å sjekke om hun hadde kreft derfor går hun med kjermen rundt hodet for å ikke rive opp stingene på magen! Lille voffen min...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Jeg heter Anne, er 17år. Blogger for det meste om alt mulig her, håper dere vil følge meg!

Kontakt: anne12.96@hotmail.com
hits