Gi meg styrke

  • postet: 26.05.2014 / klokken: 13:02 / kategori: Blogg
  • / kommentarer: (4)

Å herregud for en dårlig dag. Dagen begynte bra, våknet ved siden av min kjære, sitter på bussen, kommer på skolen og der. Gikk alt gale! Har gått på do minst fem ganger i dag og drete, har ikke pc fordi den andre ble bare helt rar, svart kjerm. Og så glemte jeg gymtøy, fikk heldigvis låne Torstein sin joggebukse, og så kommer jeg i gymmen, spør om jeg ikke kan få gå på styrkerommet, forklarer hvorfor og alt, men neida. Hver der med alle de andre folkene, nei... Sånn angst som jeg har for store folkemengder kan læreren egentlig bare glemme at hun får meg med. Så nå er jeg hjemme etter en ganske bedritten dag på skolen, kvalm og dobesøkende vær halv time. Skal liksom øve på naturfags prøve, jada... Får hoppe i det, siste naturfagsprøve nå.

Så dere skjønner at jeg har hatt en dårlig dag på skolen, i går var jeg også ganske kvalm og derfor orket jeg rett og slett ikke blogge. Vell... Har faktisk ingenting posetivt å si akkurat nå, reiste hjem i går kveld så jeg og Torstein sov hos meg, det var det posetive i think, Hahaah. Har dere hørt den nye sangen til Sophie Elise? Er heeelt hekta! Lion Heart heter den for dere som ikke vet det enda. Utrolig fin!! Vi snakkes.

3 kommentarer

Lene

26.05.2014 kl.18:15

Høres ikke godt ut :/ Jeg lurte på om du kunne lage ett innlegg der du legge ut dine nyeste innkjøp / Nett handling :D Elsker bloggen din <3

piml - Photo Is My Life

26.05.2014 kl.19:10

Lene: det kunne jeg gjort hadde jeg bare hatt noe nytt å vist dere... Takk! <3

Lene

28.05.2014 kl.11:10

Oki, handler du mye på nettet? Hva side anbefaler du da, som ikke er så dyr? Kunne du lagt ut noen av inkjøpene du har kjøpt på nettet? :D Hehe, beklager at jeg spør så mye :P

piml - Photo Is My Life

28.05.2014 kl.11:45

Lene: Har lagt ut noen av mine innkjøp fra Ebay ut! Så vil anbefale Ebay, bare ikke kjøp noen bukser, kjøpte en bukse der og endte opp med en veldig liten størrelse og ikke bukse, bare tights lignende bukse. :)

Skriv en ny kommentar
Jeg heter Anne, er 17år. Blogger for det meste om alt mulig her, håper dere vil følge meg!

Kontakt: anne12.96@hotmail.com
hits