Våkn opp

  • postet: 15.05.2014 / klokken: 18:23 / kategori: Blogg
  • / kommentarer: (8)

Hallo! Fikk den rareste kommentaren noen sinne for en stund siden. "Den tingen du har i nesen ser helt forferdelig ut, du var MYE penere uten!! Tok du oksering og utviding bare pga kjæresten din? Hva heter den fargen du har i håret nå? du kledde den veldig godt :)" Ehm, what? Seriøst, først kritserer du meg, så sier du noe fint... Jeg hater sånne kommentarer. Har dere ikke bedre å kommentere så kan dere egentlig bare la hver å kommentere! Liker dere ikke tingene jeg gjør, så ja, ikke les bloggen min da. Enkelt og greit! Blir ikke lei meg eller noen ting, bare utrolig irritert over at folk kan kommentere noe så teit. Jeg ler av dere! Har flere ganger måttet forklart hvorfor jeg tok septum og utvidinger. Og atter igjen har mennesker som ikke har bedre vett i hodet sitt, kommentert det. Jeg er veldig glad i Torstein, men gjorde ikke noe av dette pga han. Han er min inspirason, that's why.

  • Nummer 1: Jeg tok ikke septum, som det så fint heter og ikke "oksering", bare pga min kjæreste. Jeg tok det fordi jeg lenge har syntes det var tøft, og jeg hadde noen venner som sa jeg kom til å passe det, så da tok jeg septum, Torstein var med meg. Jeg angrer overhodet ikke på at jeg gjorde, og hvis meg og Torstein plutselig ikke skal være sammen lengre så kommer jeg ikke akkurat til å ta septumen utav. Hallo! Dette har jeg forklart så mange ganger for dere, men av en eller annen grunn får dere ikke det inn i knotten deres.
  • Nummer 2: Jeg tok utvidinger også fordi jeg lenge har synes det er fint! Og har ikke planer om å gå opp til 24mm som Torstein. Nei, jeg gjorde det fordi Torstein kunne bestille de til meg om jeg ville gjøre det. Har lenge tenkt på å gjøre det, men aldri giddet og gå i en piercing butikk og betale svin dyrt for det. Så når Torstein kunne bestille for meg så tok jeg den muligheten! Torstein støtter meg og tror ikke jeg gjør det BARE pga han. Han har hjulpet meg selvfølgelig. 

Takk for meg!#hatersgonnahate #ler #irritert #septum #utvidinger #øret #nese

8 kommentarer

Evia

15.05.2014 kl.18:26

Så fin blogg og fint innlegg! Jeg har skrevet litt om dagen min i dag! Hadde vært gøy med en kommentar tilbake♥ Ha en fin torsdag videre:)

klem evia. blogg.no

piml - Photo Is My Life

15.05.2014 kl.18:27

Evia: Takk :)

Joar Vatnaland

15.05.2014 kl.18:33

Noen syns nesering er teit, sånn er det bare. Lev med det. Selv syns jeg det er mer enn teit, det er idiotisk.

sunniva

15.05.2014 kl.18:37

Jeg har ikke noen mening om septum egentlig, men jeg synes utviding i øret er fint når det ikke er altfor stort :) men er jo helt greit at andre synes det er fint, haha :)

piml - Photo Is My Life

15.05.2014 kl.18:37

Joar Vatnaland: Hahaha, ja, so? Folk trenger ikke kommentere det tusen ganger uansett. Lever fint med det, jeg bare takler ikke sånne folk, det er mer enn teit, idiotisk er det sånn som enkelte folk holder på.

piml - Photo Is My Life

15.05.2014 kl.18:38

sunniva: Hahah, ja, har ikke tenkt å ha altfor stor utviding i øret da. Og folk som synes det er stygt kan egentlig holde det for seg selv synes nå jeg! :)

Alice

15.05.2014 kl.20:04

Haha morsomme folk som kommenterer bloggen din ;)

Din kropp så skjønner ikke hvorfor alle skal kommentere stygge ting om piercinger og sånt da ;)

piml - Photo Is My Life

15.05.2014 kl.20:05

Alice: ja, sant? Agreed

Skriv en ny kommentar
Jeg heter Anne, er 17år. Blogger for det meste om alt mulig her, håper dere vil følge meg!

Kontakt: anne12.96@hotmail.com
hits